Home aaa
  HOME  >  


Medisch Orthopedagogisch Centrum 't Kabouterhuis is er voor het jonge kind met ernstige gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Wij helpen kinderen van 0 t/m 7 jaar met complexe combinaties van bijvoorbeeld autisme, agressie, trauma, angst, leerproblemen, eet- en/of spraak-taalstoornissen. Wij diagnosticeren, behandelen en helpen deze kinderen samen met het gezin hun weg te vinden in hun natuurlijke omgeving.


Laatste nieuws:

    Woont u in Amsterdam en wilt u MeeleefGezin worden?
Geef een jong kind (0 t/m 4 jr) waarvan de ouder(s) psychische problemen hebben een steuntje in de rug. Een MeeleefGezin vangt een kind een dag per week en een weekend per maand op.
Lees verder....

    70- jarig jubileum groots gevierd met congres op 26 januari!
We zijn trots op het inhoudelijk programma dat is neergezet, blij het de grote hoeveelheid betrokken deelnemers en verrast door de muzikale bijdrage van Het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA).
Lees verder....

   

Handouts lezingen congres

Dank voor uw komst naar ons congres van 26 januari! Zoals aangegeven vindt u op deze website de handouts van de lezingen. Congres gemist? Ook dan kunt u natuurlijk de informatie en handouts van de lezingen bekijken.
Lees verder....

 

Huren vergaderzaal in Mathildepaviljoen
Voor de verhuur van het Mathildepaviljoen werkt 't Kabouterhuis samen met Altra. Heeft u een gezellige en een goed verzorgde vergaderzaal nodig? Neem dan contact op!
Lees verder....

 

 


 

 

 


 

 


sitemap | disclaimer