Home aaa
  HOME  >  


Medisch Orthopedagogisch Centrum 't Kabouterhuis is er voor het jonge kind met ernstige gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Wij helpen kinderen van 0 t/m 7 jaar met complexe combinaties van bijvoorbeeld autisme, agressie, trauma, angst, leerproblemen, eet- en/of spraak-taalstoornissen. Wij diagnosticeren, behandelen en helpen deze kinderen samen met het gezin hun weg te vinden in hun natuurlijke omgeving.


Voor meer info, klik op JUBILEUMCONGRES in de linkerbalk!


 Laatste nieuws:

    Programma Jubileumcongres bekend!
Het programma van en alle sprekers tijdens het jubileumcongres op donderdag 26 januari 2017 zijn bekend. En we zijn er trots op! Schrijf je snel in.
Lees verder....

 

Huren vergaderzaal in Mathildepaviljoen
Sinds 1 september werkt ‘t Kabouterhuis voor de verhuur van het Mathildepaviljoen samen met Altra. Heeft u een gezellige en een goed verzorgde vergaderzaal nodig? Neem dan contact op!
Lees verder....

   

Trainingen Mindful met je baby en peuter
In samenwerking met UvA Minds bieden wij twee trainingen Mindful parenting: voor moeders met baby's (0 tot 1,5 jaar) en voor moeders met peuters (1,5 tot 4 jaar). Deze trainingen gaan in het najaar van start. 
Lees verder....


   

Informatiemarkt jeugdhulp druk bezocht
23 en 24 mei vond in het Mathildepaviljoen van 't Kabouterhuis een informatiemarkt voor professionals plaats. 50 organisaties die specialistische jeugdhulp bieden in de regio presenteerden zich.   
Lees verder....

 

 jaarverslag 2015  

Jaarverslag 2015
Afgelopen jaar hebben wij weer veel jonge kinderen met ernstige emotionele, gedrags- en ontwikkelingsproblemen en hun omgeving kunnen helpen. De geboden hulp is in toenemende mate een geïntegreerde aanpak van jeugdhulp en GGZ-hulp.
Lees verder..

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

sitemap | disclaimer